Monday, September 10, 2012

Na de mit adtak nekünk az Egérutasok?


Közeledünk az első születésnapunkhoz, és ez nagyon jó alkalom, hogy összegzést készítsünk az elmúlt egy évről, az Egérút szemszögéből.
Fő kérdés persze az, hogy: Mit adtak nekünk az Egérutasok?

Aki látta a Brian életé-t, biztos emlékszik az alábbi jelenetre, mi most ezt idéznénk fel kicsit sajátosan "egérutasítva".


Utakat!

Természetesen most nem arra gondolunk, hogy mi építettünk volna aszfaltozott utakat, sokkal inkább arra, hogy rengeteg útvonaltervet készítettünk számotokra. Nagyságrendileg 500 000 kérés volt az elmúlt évben, amire mi legjobb tudásunk szerint igyekeztünk választ adni.

Vízvezetéket
Sokat változott a világ. Mi már más hálózatban gondolkodunk, ami legalább olyan fontossá vált, mint a vezetékes víz. Mi a térerősség és a globális vezetéknélküli lét térbeli térképét készítettük el a ti segítségetekkel, mind a három mobilszolgáltatóra nézve.

Csatornázást
Ne feledd, milyen volt a város előtte!
Igen! Rengeteg csatornaépítést láthattatok nálunk is, és bizony mi is virtuálisan hozzájárultunk egy épülő-szépülő rendszerhez.

Oktatást
Rengeteg közös gondolatot fogalmaztunk meg az online navigáció témakörében. Aki követ minket, folyamatosan tájékoztatva van milyen kihívások, nehézségek vannak ebben a merőben új technológiában.

Öntözést
Ehhez semmi közünk, de később ki tudja. :)

És a bor!
Ne feledjük, nyereményjátékainkat, amiben rengeteg üveg bor talált gazdára.


Végül is mi talán arra vagyunk a legbüszkébbek, amit együtt, veletek elértünk. Itthon elkezdtünk valamit, aminek ti is részesei, alakítói vagytok. Egy év semmi, de mégis rengeteg közös érdekes történés volt benne. Reméljük, tényleg van olyan, amit kaptatok tőlünk, az ingyenes navigációnk révén.

Mi biztos kaptunk tőletek, a rengeteg pozitív visszajelzés, támogató levél, elismerő cikk, javító szándékú fejlsztési javaslat formájában.

Még egy hónap, és zárjuk első évünket, és nyitjuk a következőt. Mi már sejtjük, még izgalmasabb, még érdekesebb lesz, mint ez volt. Gyertek velünk továbbra is!

Jó Egérutakat!



No comments:

Post a Comment