Wednesday, August 8, 2012

Traffipax - Mennyiség egyenlő minőség



Fura cím, mert mind tudjuk, hogy mi a különbség a minőség és a mennyiség között, de itt valahogy más a helyzet.

Aki követ minket, az folyamatosan értesült róla, hogy két hónapja az Egérútban is láthatóan megjelennek POI képében a forgalmi események. Ezek először az útfelújítások, majd a torlódások, rendezvények, balesetek voltak.


Folyamatosan emeljük a szolgáltatásunk minőségét, és igyekszünk minél több pontos infót adni az ország útjairól. A lenti függvényen láthatjátok a napi aktív és bevitt események számát az egész országban.

Most viszont nagyobb fába vágtuk a fejszénket. Elkezdtük felvinni az aktív traffipaxokat. Ez mennyiségben a legnagyobb kör.

Aki a rendőrség honlapján már nézte, mekkora menyiségről van szó, az tudja, nem kis feladat áll előttünk.

Havi szinten összesen több mint 6000 mérésről beszélünk, változó helyszíneken és időpontokban. Gyakran csak pár órát él egy mérőpont, és megy tovább.


Mit vár el tőlünk az Egérút felhasználó?
Ha valahol kint van egy traffipax, akkor lássa a navigációban, ne csak Pesten, de az ország bármely részén. Ez kell ahhoz, hogy bizalommal számítson ránk, és ne csak pár eseményt vigyünk fel ad hoc módon.

Tehát a feladat adott. Eddig 5 megyével vagyunk készen, de a héten várható lesz a teljes egész aktív rendszer, időzítetten jelölve mind a 6000 traffipaxot.


Reméljük jópár csekket elkerültök majd a betartott sebességhatárokkal!

Jó Egérutakat!

UI.: Az Egérút rendszer elkötelezett a biztonságos közlekedés mellett. Minden felhasználónkat kérjük, mindig az útviszonyok és az aktuális sebességhatárok figyelemben tartásával vezessetek! Ne feledjétek, mindenkit vár otthon valaki, és egész családokat nyomoríthat meg egy közlekedési baleset.

No comments:

Post a Comment